Κυπριακή Δημοκρατία Κυπριακή Δημοκρατία

2021-10-02 Γραπτή Εξέταση για τη θέση Λειτουργού Προϋπολογισμού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς όλους τους υποψήφιους για τη θέση
Λειτουργού Προϋπολογισμού, Βουλή των Αντιπροσώπων,

Θέμα: Γραπτή Εξέταση για την πλήρωση μίας κενής θέσης Λειτουργού Προϋπολογισμού στη Βουλή των Αντιπροσώπων, που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας στις 16/4/2021.

Σας πληροφορούμε ότι την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, η ώρα 11:20 π.μ. θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο ‘Φιλοξενία’ γραπτή εξέταση για την πλήρωση της κενής θέσης Λειτουργού Προϋπολογισμού στη Βουλή των Αντιπροσώπων, η οποία δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας στις 16/4/2021. Στη γραπτή εξέταση κλήθηκαν να συμμετάσχουν όλοι οι υποψήφιοι με ξεχωριστή επιστολή που στάλθηκε στην ηλεκτρονική διεύθυνση που ο κάθε υποψήφιος είχε δηλώσει στην αίτησή του.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι πρέπει απαραίτητα να βρίσκονται στο εξεταστικό κέντρο 30 τουλάχιστον λεπτά πριν από την έναρξη της εξέτασης, προσκομίζοντας απαραίτητα την προαναφερόμενη επιστολή, το δελτίο ταυτότητάς τους, safepass καθώς και προστατευτική μάσκα, όπως προνοείται από το σχετικό διάταγμα του Υπουργείου Υγείας για την πρόληψη και μετάδοση του covid-19.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναφέρονται στις ατομικές επιστολές που έχουν αποσταλθεί.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ
2 Νοεμβρίου 2021.