Κυπριακή Δημοκρατία Κυπριακή Δημοκρατία

Η Πρόεδρος της Βουλής απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα για την πολύνεκρη επίθεση στο Πανεπιστήμιο της Πράγας - 28/12/2023

Η Πρόεδρος της Βουλής απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα για την πολύνεκρη επίθεση στο Πανεπιστήμιο της Πράγας - 28/12/2023

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτα Δημητρίου απέστειλε σήμερα συλλυπητήριο μήνυμα για την πολύνεκρη επίθεση στο Πανεπιστήμιο της Πράγας, μέσω του ηλεκτρονικού βιβλίου συλλυπητηρίων που ανοίχθηκε από την Πρεσβεία της Τσεχίας στη Λευκωσία.

Στο μήνυμά της, η Πρόεδρος της Βουλής εκφράζει βαθιά θλίψη και συγκλονισμό για το τραγικό συμβάν που έπληξε την Τσεχική Δημοκρατία.

Καταδικάζουμε έντονα όλες τις μορφές βίας και τρομοκρατίας, τονίζει η Πρόεδρος της Βουλής. Ως πολιτικοί ηγέτες, αναφέρει, πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτής της μάστιγας και τη διαμόρφωση ενός μέλλοντος που να εγγυάται την ειρήνη, την ασφάλεια και την ευημερία των πολιτών μας.

Καταληκτικά, η Πρόεδρος της Βουλής εκφράζει προσωπικά και εκ μέρους όλων των μελών του Σώματος ειλικρινή συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων, την Τσεχική Δημοκρατία και τον φίλο λαό της και εγκάρδιες ευχές για ταχεία ανάρρωση των τραυματιών και επιστροφή της ηρεμίας και της ομαλότητας στη χώρα.

 

ANAKOINΩΘΕΝ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ
Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023