Κυπριακή Δημοκρατία Κυπριακή Δημοκρατία

Μέλη της Κυπριακής Αντιπροσωπίας του Κοινοπολιτειακού Κοινοβουλευτικού Συνδέσμου συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου – 18/05/2023

Μέλη της Κυπριακής Αντιπροσωπίας του Κοινοπολιτειακού Κοινοβουλευτικού Συνδέσμου συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου – 18/05/2023

Οι βουλευτές κ.κ. Άριστος Δαμιανού (επικεφαλής) και Νίκος Σύκας, μέλη της κυπριακής αντιπροσωπίας στον Κοινοπολιτειακό Κοινοβουλευτικό Σύνδεσμο (CPA - ΚΚΣ), είχαν σήμερα συνάντηση στη Βουλή των Αντιπροσώπων από κοινού με τη Γενική Διευθύντρια της Βουλής, κα Τασούλα Ιερωνυμίδου, με τον Γενικό Γραμματέα του CPA, κ. Stephen Twigg, στο πλαίσιο επίσκεψης του τελευταίου στην Κύπρο. Προηγουμένως, ο κ. Twigg είχε γίνει δεκτός από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, κα Αννίτα Δημητρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η αντιπροσωπία ενημέρωσε τον ΓΓ του ΚΚΣ, για τις τελευταίες δραστηριότητες του Κυπριακού Κλάδου του ΚΚΣ, ειδικότερα σε ό,τι αφορά στα επιμορφωτικά προγράμματα της Κοινοβουλευτικής Ακαδημίας του Συνδέσμου. Τα μέλη της αντιπροσωπίας και ο κ. Twigg προέβησαν, μεταξύ άλλων, σε αλληλοενημέρωση και συντονισμό ενεργειών σχετικά με το θέμα της αλλαγής νομικού καθεστώτος για τον εν λόγω Οργανισμό και την πιθανότητα αλλαγής της έδρας του.

Σημειώνεται ότι ο κ. Twigg θα παρακολουθήσει σήμερα μέρος των εργασιών της Ολομέλειας του Σώματος στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ
Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023