Κυπριακή Δημοκρατία Κυπριακή Δημοκρατία

Συνάντηση Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων με χρυσή παγκοσμιονίκη Μαρία Μάρκου - 29/05/2023

Συνάντηση Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων με χρυσή παγκοσμιονίκη Μαρία Μάρκου - 29/05/2023

H Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα Αννίτα Δημητρίου με αισθήματα βαθιάς εκτίμησης και θαυμασμού υποδέχθηκε στη Βουλή τη χρυσή παγκοσμιονίκη παραθλήτρια, στην άρση βαρών σε πάγκο, Μαρία Μάρκου συγχαίροντας την για τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλλει ακούραστα, γεμίζοντας μας περηφάνια και τιμώντας τη χώρα μας σε διεθνές επίπεδο. 

Ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης και εκτίμησης η κα Δημητρίου τίμησε την Μαρία Μάρκου με το έμβλημα της Βουλής των Αντιπροσώπων, υπογραμμίζοντας την πολύτιμη προσφορά της μέσα από τα επιτεύγματα και τον επίπονο αγώνα της. 

«Μας κάνεις περήφανους, κάθε φορά δίνοντας τον καλύτερο σου εαυτό και καταβάλλοντας το μέγιστο της προσπάθειας σου, δείχνοντας σε όλες και όλους  ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο» ανέφερε η κα Δημητρίου.

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, επεσήμανε παράλληλα, ότι η Μαρία Μάρκου αφήνει το αποτύπωμα της και ως γυναίκα αγωνίστρια υποδεικνύοντας μας και όλα αυτά που πρέπει να αλλάξουν για τα άτομα με αναπηρίες, διασφαλίζοντας ισότητα και ισότιμη πρόσβαση στον αθλητισμό.

Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως κοινωνία και ειδικά ως πολιτεία, τόνισε η κα Δημητρίου, είναι να αναγνωρίζουμε τη σκληρή προσπάθεια των παραθλητών και παραθλητριών μας και να στεκόμαστε δίπλα τους συνδράμοντας στον αγώνα τους με συγκεκριμένες πολιτικές, ενισχύοντας τη σκληρή προσπάθεια τους. 

Ανακοίνωση τους Βουλής των Αντιπροσώπων
Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023