Κυπριακή Δημοκρατία Κυπριακή Δημοκρατία

Συμμετοχή της Προέδρου της Βουλής σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών - 27/11/2022

Συμμετοχή της Προέδρου της Βουλής σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών - 27/11/2022

Η Πρόεδρος της Βουλής κα. Αννίτα Δημητρίου μεταβαίνει αύριο Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 στην Αθήνα, με πρόσκληση της κα. Ελίζας Βόζεμπεργκ Ευρωβουλευτού και Αντιπροέδρου της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων (FEMM) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για να συμμετάσχει σε εκδήλωση με τίτλο «Αύξηση της βίας κατά των γυναικών, αιτίες και πολιτικές αντιμετώπισης», με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Η κα. Δημητρίου θα είναι μία εκ των τριών κύριων ομιλητριών μαζί με την κα. Βόζεμπεργκ και κα. Όλγα Κεφαλογιάννη, Βουλευτή Α’ Αθηνών και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα.

Στην εκδήλωση συμμετέχει επίσης η κ. Σοφία Βαγενά, Πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων και Ισότητας Αστυνομικού Προσώπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ).

Η κ. Δημητρίου επιστρέφει στην Κύπρο την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ
Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022