Κυπριακή Δημοκρατία Κυπριακή Δημοκρατία

2023/06/16 - ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Σε συνέχεια της ολοκλήρωσης των διαδικασιών πλήρωσης της θέσης Εκτελεστικού Διευθυντή του Ιδρύματος Κοινοβουλευτισμού και Συμμετοχικής Δημοκρατίας της Βουλής των Αντιπροσώπων, η οποία είχε δημοσιευθεί στον ημερήσιο τύπο και στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας στις 3 Φεβρουαρίου 2023, ανακοινώνεται  η πρόσληψη του Δρ. Διόνυσου Αλεξίου στη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή του Ιδρύματος από την 1η Σεπτεμβρίου 2023. 

Ο Δρ. Αλεξίου είναι κάτοχος πτυχίου Κλασσικής Φιλολογίας, μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη Μεσαιωνική Ελληνική Φιλολογία από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, καθώς και διδακτορικού διπλώματος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο Δρ. Αλεξίου υπήρξε επίσης μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ των Η.Π.Α. από τον Ιούνιο του 2019 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020. 

Η Βουλή των Αντιπροσώπων επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες της τόσο στην Επιτροπή Αξιολόγησης για την συνεισφορά της στη διαδικασία επιλογής, όσο και προς όλους τους υποψηφίους για το ενδιαφέρον που επέδειξαν.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ
16 Ιουνίου 2023