Κυπριακή Δημοκρατία Κυπριακή Δημοκρατία

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων δέχθηκε τον Υπουργό Άμυνας κ. Βασίλη Πάλμα - 18/04/2024

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων δέχθηκε τον Υπουργό Άμυνας κ. Βασίλη Πάλμα - 18/04/2024

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα Αννίτα Δημητρίου πραγματοποίησε σήμερα εθιμοτυπική συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας κ. Βασίλη Πάλμα, με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του.

Καλωσορίζοντας τον Υπουργό Άμυνας, η Πρόεδρος της Βουλής του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του και εξέφρασε την ετοιμότητα της ίδιας και της καθ’ ύλην αρμόδιας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας να σταθούν αρωγός σε αυτό.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Πρόεδρος της Βουλής ενημερώθηκε αναφορικά με θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Άμυνας. Συζητήθηκαν επίσης οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την κρίση στη Μέση Ανατολή και το ζήτημα των αυξανόμενων μεταναστευτικών ροών που δέχεται η Κύπρος και αντηλλάγησαν απόψεις για τα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση για την ασφάλεια της Δημοκρατίας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Υπουργός Άμυνας έθεσε τις προτεραιότητες του υπουργείου του και εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την άριστη συνεργασία και τον συντονισμό των ενεργειών μεταξύ Υπουργείου Άμυνας και Βουλής, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων εκάστης εξουσίας. 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024