Κυπριακή Δημοκρατία Κυπριακή Δημοκρατία

Παρουσίαση βιβλίου-έκθεση φωτογραφίας με θέμα “Ενθύμιο 35 Χρόνια” - 10/10/2013

Παρουσίαση βιβλίου-έκθεση φωτογραφίας με θέμα “Ενθύμιο 35 Χρόνια” - 10/10/2013
Η Βουλή των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας διοργανώνει, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Αποδήμων Διαμερίσματος Μόρφου Αγγλίας, παρουσίαση βιβλίου-έκθεση φωτογραφίας με θέμα “Ενθύμιο 35 Χρόνια”, με στόχο την καταγραφή της πορείας του συνδέσμου στα 35 χρόνια από την ίδρυσή του και της συμβολής του στον αγώνα για ελευθερία και επιστροφή στη γενέθλια γη.  Οι φωτογραφίες της έκθεσης, οι οποίες περιλαμβάνονται στο βιβλίο, αποτελούν ενθύμιο για όσους έζησαν τα γεγονότα που απεικονίζουν και ταυτόχρονα αποτελούν παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.
 
Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας θα τελεστούν την Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013, στις 7.00 μ.μ., από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου, στο Αίθριο της Βουλής των Αντιπροσώπων.
 
Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο κ. Νίκος Κοτζιαμάνης, γλύπτης και πρόεδρος του Συνδέσμου Αποδήμων Διαμερίσματος Μόρφου Αγγλίας,ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος και ο κ. Χαράλαμπος Πίττας, δήμαρχος Μόρφου.  Ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων.
 
Θα ακολουθήσει σύντομο μουσικό πρόγραμμα με τη χορωδία του Πολιτιστικού Ομίλου Μόρφου.
 
Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013.
Ώρες λειτουργίας έκθεσης: Καθημερινές από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. και Πέμπτη από 9.00 π.μ. έως 5.30 μ.μ.