Κυπριακή Δημοκρατία Κυπριακή Δημοκρατία

Eκδήλωση στα πλαίσια της Εβδομάδας Καρδιάς - 19/9/2013

Eκδήλωση στα πλαίσια της Εβδομάδας Καρδιάς - 19/9/2013
Η Βουλή των Αντιπροσώπων σε συνεργασία με την Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου, στα πλαίσια της Εβδομάδας Καρδιάς, διοργανώνει εκδήλωση στην οποία θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου.
 
Ομιλητής θα είναι ο δρ Πέτρος Αγαθαγγέλου, πρόεδρος της Καρδιολογικής Εταιρείας Κύπρου.
 
Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν η επιδημιολογική έρευνα των οξέων στεφανιαίων συνδρόμων στον κυπριακό πληθυσμό από τον επιστημονικό υπεύθυνο της έρευνας και αντιπρόεδρο της Καρδιολογικής Εταιρείας Κύπρου δόκτορα Λοΐζο Αντωνιάδη και το πρόγραμμα πρωτογενούς αγγειοπλαστικής - Stentforlife από τον εθνικό συντονιστή του προγράμματος και γραμματέα της Καρδιολογικής Εταιρείας Κύπρου δόκτορα Γιώργο Μ. Γεωργίου.
 
Επιπλέον, θα γίνει επίδειξη αντιμετώπισης καρδιακής ανακοπής από εκπαιδευτές του Κυπριακού Συμβουλίου Αναζωογόνησης.
 
Στην εκδήλωση θα εγκαινιαστεί έκθεση φωτογραφίας νοσηλευτών της Καρδιολογικής Εντατικής Μονάδας Νοσηλείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας με θέμα “Άσκηση και Καρδιά”, οι φωτογραφίες της οποίας θα διατίθενται προς πώληση για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου 2013. Ώρες λειτουργίας ꞉ καθημερινές 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. και Πέμπτη 9.00 π.μ. – 5.30 μ.μ.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αίθριο της Βουλής των Αντιπροσώπων την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013, στις 7.00 μ.μ.