Κυπριακή Δημοκρατία Κυπριακή Δημοκρατία

Εκδήλωση του Σωματείου Πρώην Βουλευτών της Κυπριακής Δημοκρατίας - 06/03/2024

Εκδήλωση του Σωματείου Πρώην Βουλευτών της Κυπριακής Δημοκρατίας - 06/03/2024

Εκδήλωση του Σωματείου Πρώην Βουλευτών της Κυπριακής Δημοκρατίας με θέμα «Η περιβαλλοντική πολιτική στην Κύπρο:  Η παρούσα κατάσταση, εμπόδια, προοπτικές»
Αίθουσα συνεδριάσεων κοινοβουλευτικών επιτροπών «Κερύνεια», Βουλή των Αντιπροσώπων
Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2024, 5.30 μ.μ. 

Το Σωματείο Πρώην Βουλευτών της Κυπριακής Δημοκρατίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η περιβαλλοντική πολιτική στην Κύπρο:  Η παρούσα κατάσταση, εμπόδια, προοπτικές» την Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2024, στις 5.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων κοινοβουλευτικών επιτροπών «Κερύνεια» στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Καλωσόρισμα θα απευθύνει ο πρόεδρος του Σωματείου Πρώην Βουλευτών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Σοφοκλής Φυττής και χαιρετισμό ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου.  Ομιλητές θα είναι οι κ. Γιώργος Βαρνάβα, πρώην βουλευτής, ο οποίος θα παρουσιάσει το θέμα «Η περιβαλλοντική πολιτική στην Κύπρο μέσω ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και οι υποχρεώσεις της έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης», η κ. Ελένη Μαύρου, πρώην Υπουργός Εσωτερικών, πρώην βουλεύτρια και πρώην Δήμαρχος Λευκωσίας, η οποία θα αναπτύξει το θέμα «Πόσο προστατεύεται πραγματικά το περιβάλλον στην Κύπρο;», και ο κ. Ανδρέας Κυπριανού, πρώην βουλευτής, ο οποίος θα παρουσιάσει το θέμα «Μεμονωμένη κατοικία/Πάρκα ΑΠΕ/Γεωργικές αποθήκες, λάθη πολιτικής και κίνδυνοι για το περιβάλλον». 

Θα ακολουθήσει συζήτηση. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Ανδρέας Αγγελίδης, πρώην βουλευτής.

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στο κοινό.